Monday, July 23, 2007

CINTA OKTAGON

(lazimnya)

perempuan2 yang baik untuk laki2 yang baik,
dan laki2 yang baik untuk perempuan2 yang baik.




(sebaliknya)
perempuan2 yang jahat adalah untuk laki2 yang jahat,
dan laki2 yang jahat untuk perempuan2 yang jahat.







Aku tak tahu aku tergolong dalam si baik ataw si jahat.
Tapi aku harap aku berjodoh dengan si baik.
HIHI


Aku bergelak ketawa dengannya.
Dan menceritakan kesedihanku kepadanya.
Dia tidak memberikan respon apa2.
Dia cuma menjadi pendengar setia.
Ke mana aku pergi aku pasti teringatkannya.
Hidupku seperti kekurangan..serba tak kena tanpanya menemani.
Masa tu aku tahu...bahawa aku telah jatuh cinta kali ke-317.



ohh..FAMOUS AMOS!


p/s : aku suka Choc Chip Cookies dan Chip & Pecans Cookies

Saturday, July 14, 2007

WEIRDO NO 1

LAMBAT BERSIAP

Aku taw,ramai yg mngeluh kena tunggu aku lama kalo nk kuar kan?
Hamfunn, dh jd tebiat beb! Kalo x kurang 5 minit aku dok depan cermin tu…
Aiseyh, rase polik bebenar aihh…
But now, I try to reduce this stupid thing
Mane taknye…nk g makan pn sket punye lame aku siap

I thing ni ada pro n cons la,this habit
PRO
>>> korg akan nmpk kemas n sedap mata memandang
>>> korg akan jd lbeyh confident

CONS
>>> buang masa
>>> kalo dpt member yg kurg sabar…sah kena maki kaw2

Thursday, July 12, 2007

BLIND DATE - Bukan Tak Nak, Tapi Errr...

video


Jangan blind date kalau kamu tak mahu :
1-Otak kamu dimakan burung
(kecuali kamu tak perlukan lagi otak tu)
2-Dapat boyfren buta yang memakai kaca mata hitam pada waktu malam
(kecuali kamu yakin dengan orientasi seksual kamu)
3-Mengalami kemalangan secara mudah seperti putus kaki
(kecuali kamu sudah puas menikmati hidup)

Sila blind date kalau kamu mahu :
1-Coklat percuma.
2-Menonton wayang dan makan popcorn percuma.
3-Menikmati keindahan bandaraya Kuala Lumpur dari atas bukit.


p/s : RENUNG2KAN, SELAMAT BERBLIND DATE (aku tak taw ape terma dalam Melayu...sori)

Saturday, July 7, 2007

50cents ABOUT ME


:: ABOUT ME ::
I'M NOT A PERFECT GIRL
I spill a lot of think and pretty clumsy
But when I think about it and take a step back
I remember how amazing my life truly is
And that maybe I like being
*IMPERFECT*

Saya juga gila2an
dan suka gelak…warghhh!


:: HOBBIES & INTERESTS ::
gossipping N commenting - suka mberi komen2 keji
looking at wut one's doing - no,I'm not PSYCHO
arts N crafts - kaler+lukis+chonteng


:: BOOKS ::
I read books that doesn't complicate my mind
yet they're good!

bace,bace dan terus bace
sebab ilmu di dunia xkan pernah habis!


:: MOVIES ::
movies that make me THINK and LAUGH
movie that does't make me thinks much to spend money to
* IMAGINE * if ever I married to tokeii GSC


:: MUSIC ::
I listen to all type of music
M.U.S.I.C is my life
I can't imagine my life without it

ade yg ckp, lagu2 yg sy dengar pelik
ohh,x kesah la...janji saya gumbira


:: TV SHOWS ::
everyday in my life is a "DRAMA
that I feel like watching a huge TV screen of life
but still...hey!
I didn't mean I don't need the "magic square box"


:: WHO I WANNA MEET ::
I don't want to be ALONE but sumtimes it is necessary
I'm happy to meet everyone
Each people I met made a new story in my life

Saye nk jumpa awak,awak dan awak
Heh! Sronok taw jumpe ramai org

*LOVE ALL*

BLOGGING???

Hahaha!
Now I can talk, talk, and keep talking non stop!

NO...NO


I'm not nagging
I'm juz typing and posting

They can change the locks
But I won’t let ‘em change my mind
And here, in this blog
I wanna write wut I’d love to
Coz this is mine, not yours!