Tuesday, October 23, 2007

BILA JAMIROQUAI BETUL2 JADI ASTRONAUT, AKU NAK FLIRT SAMA DIA

Apa...?!
Angkasawan berlari2 anak dekat Piccadilly Circus.???
Apakah ini satu kegilaan yang mungkin bakal menimpa aku?

Aku nak ke bulan, nak melancong dan berjimba2 kat sana...
Hari Raya baru aku balik.
Tapi aku tahu Agensi Angkasa Malaysia tak kan support aku.
NASA lagi lahh...
Sebab tu aku rasa mustahil untuk aku memegang dinding ISS,
sambil duduk bersila makan durian di sana.

Jadi aku rasa kalau aku mengorat Jamiroquai ni...
aku akan ada chance untuk naik ke bulan.
Bukan setakat ke bulan, aku rasa aku juga boleh sampai ke Pluto.
Tapi aku rasa tak mungkin...sebab Jamiroquai sorang gay!
Ahh...khayalan.

video

p/s : dia menari lagi hebat dari Justin Timberlake taw...so aku rasa dia hot!
Too bad he's a gay!

Tuesday, October 9, 2007

MAIN DLM KELAS


haha
ES tutorial wt mr. Nordin then got a presentation
bile grup laen present ni la keje kami
mase tu Keyna nk test webcam kat lappy aku
walopon kami mcurik2 kat blakang...tp tlinga pasang ok

kemudian Teddy Gomu Gomu ngan Mell dtg nyebok
ecece nk gak test webcam aku tu
pastu dtg la plak Halim ngn Kawi
adeyh makin padat dan sesak webcam tu
sakai betol la perangai ini macam..cisss




tp dlm ramai2 kitorg ni....kalo korg pasan la....
Kawi la yg aku rase plg sakai
org laen dh blah...die dok sebok posing2....wahawww
cube tengok aksi beliaw yg last ni


cam ckp.... :: eyh muke aku ke?::